Icon 58548

Bij Bunnik Plants kweken we planten op een duurzame manier en met oog voor de medewerker.

Icon 58547

Bunnik Creations is de partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers.

Icon 58549

Bunnik Logistics is de partner in transport. We rijden dagelijks naar bestemmingen in heel Europa.

Ons verhaal

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP'ers, Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je: “Top, let's go!" i.p.v. “wordt lastig". Wij zijn jong en gedreven. Werken niet met bonussen of provisie. Dat past niet bij ons. Wel werken wij met winstdeling. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Lees meer

Nieuwste vacatures

Bunnik Creations Commercieel Medewerker Binnendienst 58534

Commercieel Medewerker Binnendienst

Je ondersteunt het commerciële team zoveel als mogelijk. Je werkzaamheden bestaan uit het ontzorgen van de accountmanagers op administratief vlak.

Bunnik Plants Bedrijfsleider 58534

Bedrijfsleider

Voor één van onze 7 locaties zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider met aandacht voor de mensen en het productieproces.

Bunnik Creations Commercieel medewerker 58534

Commercieel medewerker

Je werkzaamheden bestaan uit het inkopen en verkopen van ons uitgebreide assortiment hardware en aanverwante artikelen met betrekking tot bloemen en planten.

Meer vacatures

Collega's

Bij de Bunnik bedrijven werken in totaal meer dan 250 collega's. Met z'n allen zorgen wij dat de planten en producten in topkwaliteit en op tijd bij onze klanten zijn.

Bunnik Plants 58531

Erkend leerbedrijf

De Bunnik bedrijven zijn erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding van stagiairs welke bij ons aan de slag gaan!

Bunnik Plants 58545

Let’s celebrate! Scream for icecream

Afgelopen vrijdag werd bekend dat wij de MPS, Global G.A.P., Grasp en Planetproof audit succesvol hebben doorlopen en dit vierden we met ijs!

Vakantiewerk bij Bunnik

Kom jij ons team versterken in de vakantieperiode? Lees hier hoe jouw werkdag er uit kan komen te zien en wat de functie verder inhoudt.

De voordelen van planten

Wist je dat... planten je leefomgeving thuis op meerdere punten verbeteren? Planten zorgen er voor dat je denkt aan de natuur, hierdoor ontspan je lichamelijk maar ook geestelijk kan dit ontspannend werken. Onze groene vrienden zuiveren de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid in huis. Daarnaast zorgen ze voor goede bacteriën wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

Nieuws

Meer nieuws

Waarom Bunnik


Bij Bunnik zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen. Tegelijkertijd zijn we begaan met onze omgeving: we vinden het belangrijk dat onze onderneming op welke manier dan ook, bijdraagt aan een betere wereld. We organiseren en steunen sociale initiatieven en we zijn altijd op zoek naar duurzame oplossingen, in de breedste zin van het woord. Niet vanuit liefdadigheid of een wettelijk kader, maar vanuit onze overtuiging.

Solliciteer hier